Sport élet

Asztaliteniszről

Megyei Asztalitenisz Verseny 

A Lorántffy Kollégium 2020. január 13-án megyei asztalitenisz versenyen vett részt Székesfehérváron, a József Attila Kollégiumban. 8 fős csapat képviselt bennünket: Árgyelán György, Csillag Attila, Kálomista József, Keresztényi Barnabás, Laki Maximilián, Rajki Rómeó, Romsics Roland és Szarka Hunor. A tavalyi tapasztalatszerzés és megmérettetés után idén már eredménnyel is büszkélkedhetünk: 

Szarka Hunor egyéniben a III. helyezést érte el. 

Gratulálunk! 

Rudas Kupa

Lehetőség szerint minden évben rész veszünk a Rudas Kupán, ami 2020.jan.30-án volt a Rudas Közgazdasági Szakgimnázium és Kollégium tornatermében. Résztvevő tanulók: Kővári Henriett, Kovács Laura Vanessza, Vér Veronika, Tóth Cintia, Jánni Rebeka. Sajnálatos módon a kupát nem nyertük meg, de a lányok nagy szorgalommal és lelkesedéssel készülnek a következő bajnokságra.

Gratulálunk!

   

Házi asztalitenisz verseny

Minden éveben megrendezésre került a Házi asztalitenisz verseny. Az előző tanévben is a megmérettetésre szép számmal jelentkeztek versenyzők. A körmérkőzések száma, illetve a többször 4, akár 5 szettből álló meccsek miatt 2 délutánra elhúzódó verseny végeredménye:

I. hely: Romsics Roland

II. hely: Kálomista József

III. hely: Árgyelán György

Gratulálunk!

 

Városi asztalitenisz verseny

Az utolsó pillanatban és nagyon lecsökkent létszámmal, de a tavalyi tanítási évben is képviseltette magát a Városi asztalitenisz versenyen a Lorántffy Kollégium 2019.11.20-án. Helyezést sajnos nem értünk el, de jót játszottak a fiúk. Köszönjük a részvételt Laki Maximiliánnak, Kálomista Józsefnek és Muzs Balázsnak, a tanulói kíséretet Fülöp Andrea nevelőtanárnak.

Kapcsolódó dokumentumok:

Dunaújvárosi SZC

Lorántffy Zsuzsanna

Technikum és Kollégium

OM 203034

2400 Dunaújváros, Radnóti Miklós út 6.
iskola@lorantffy.hu
Iskola: +36 25 437 025
Kollégium: +36 25 410 047
Tanműhely: +36 25 502 250